VR lisää yhteyksiä Lappiin

Tässä matkablogissa ei ole ollut tapana julkaista tiedotteita, mutta tehdään nyt Lapin matkailun hyväksi tässä poikkeus.

VR alensi hintoja ja lisäsi yöjunavuoroja Lappiin

Tiedote. Julkaistu: 28.09.2020, 10:30
VR Group
http://vr-group.mail-epr.net/go/1310506-889-65090224

Pohjoisen ruska on parhaillaan käynnissä ja syyslomasesonki juuri alkamassa. VR tukee Lapin matkailua paitsi lisäämällä uusia yöjunavuoroja pohjoiseen myös alentamalla autojunapaketin hintaa tuntuvasti. Kampanjahinnat ovat lähes -50 % normaalihinnoista ja kahden aikuisen sekä auton matka pohjoiseen taittuu omassa hyvin varustellussa hytissä alle 150 euron.

Kotimaan matkailu on nyt uudessa nosteessa, kun ulkomaille ei juuri pääse. VR tarjoaa yhteyden jopa 200 matkakohteeseen Suomessa ja haluaa inspiroida matkailijoita junalomalle esimerkiksi pidennetyn viikonloppumatkan muodossa. Junalla matkustaminen omassa hytissä joko päivä- tai yöjunassa omalla porukalla on tämän hetken turvallisin tapa lähteä lomailemaan pohjoiseen.

”VR on tehnyt tänä syksynä paljon kotimaan matkailun ja etenkin Lapin matkailun tukemiseksi. Lisäsimme yhteensä 14 uutta yöjunavuoroa pohjoiseen ruska- ja syyslomasesongille, järjestimme Rautatientorille ruskaliveä pyörittävän näytön inspiraatioksi ja jaamme myös vinkkejä erilaisiin junalomiin verkkosivuillamme. Yöjuna Lappiin on paitsi mukava myös turvallinen matkustusputki suoraan kohteeseen”, kertoo matkustajaliikenteen johtaja Topi Simola.

Pohjoiseen matkatessa Etelä-Suomen syysloman aloitusviikonloppuna 9.–11.10. on jo täyttä, muina päivinä on hyvin tilaa makuupaikoilla. Etelään mentäessä kysyntä on hieman enemmän hajaantunut, mutta syysloman paluu lauantaina 17.10 on jo lähes täynnä, samoin sunnuntai 4.10. Autopaikkoja on vapaana vielä kysytyimpien junavuorojen ulkopuolella.

Tutustu junalomavinkkeihin täältä:
uusi.vr.fi/junaloma

Kampanjahinnat alla (1-2 hlöä ja auto):

• Alkaen 139 € makuuvaunun alakerran hytissä, normaalihinta alkaen 254 €• Alkaen 149 € makuuvaunun yläkerran hytissä, jossa wc ja suihku, normaalihinta alkaen 260 €
Lisätietoja:

VR:n media desk
029 434 7123
VR Group
 on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja kunnossapidon palveluyritys, jonka vuosittainen liikevaihto on noin miljardi euroa. Konsernissa työskentelee noin 6 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä. Lisätietoja: 
www.vrgroup.fi

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s